22/6/11

Η ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου νικήτρια στο Β΄ Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ζακύνθου

Με νίκη η οποία κερδήθηκε στα πέναλτι, η ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου κέρδισε την ομάδα ΙΡΑ Κεφαλλονιάς στον τελικό του διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου των Σωμάτων Ασφαλείας, που διοργανώθηκε στο Τσιλιβί Ζακύνθου για δεύτερη χρονιά από την ΙΡΑ Ζακύνθου στις 19-20 Ιουνίου 2011. Το Πυροσβεστικό Σώμα Ζακύνθου έχοντας από ότι αποδείχτηκε πιο έμπειρους παίχτες στη διάθεσή του ( ο Νίκος Ντόβρος, γνωστός για τις επιδόσεις του στην ομάδα του Τσιλιβί, αναδείχτηκε ο καλύτερος παίχτης του τουρνουά) και καλύτερη προετοιμασία, κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση κερδίζοντας την εξίσου δυνατή ομάδα της Κεφαλλονιάς στα πέναλτι με σκορ 2-1.

(η ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου)

Στην απονομή που ακολούθησε στο ξενοδοχείο Στροφάδες, σε μια όμορφη βραδιά αποδόθηκαν βραβεία και αναμνηστικές πλακέτες σε αρκετούς συμμετέχοντες καθώς και στον Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Χρυσόστομο για τη βοήθεια και υποστήριξη τα δύο αυτά χρόνια στο τουρνουά,

(η απονομή του κυπέλλου από τον Μητροπολίτη Ζακύνθου στον αρχηγό της νικήτριας ομάδας κ. Ντόβρο)

στα μέλη της οικογένειας του αστυνομικού Νίκου Γαλυφόπουλου, που υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, προς τιμήν του οποίου διοργανώθηκε το τουρνουά, στον Υπαστυνόμο Στυλιανό Ψαρογιάννη για την προσφορά και την συμμετοχή του κ.α. .

(η νικήτρια ομάδα)

Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΙΡΑ Ζακύνθου κ. Χαράλαμπο Ανδριόπουλο και στα λοιπά μέλη του Συμβουλίου για την άψογη διοργάνωση

(με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου κ. Ματθιόπουλο)
σε όλους τους συμμετέχοντες και βεβαίως στα παιδιά της Πυροσβεστικής μας Υπηρεσίας, που κατάφεραν να κερδίσουν επάξια τον τίτλο αναμετρώντας τις δυνάμεις τους με τις ελληνικές αλλά και ξένες αποστολές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια

Ιωάννης Χήνος