3/10/07

......!

7 σχόλια:

vertzak είπε...

Πατέρα Λυκογιάννη πιστεύω οτι κάτι οφείλουμε να κάνουμε γρήγορα, γιατί τα μνημεία που παρουσιάζετε εδώ είναι έτοιμα να διαλυθούν ακόμα και με ένα φύσημα του αέρα. Πέρα από την κήρυξή τους, είναι φανερό οτι πρέπει να γίνουν εργασίες στήριξης και συντήρησης. Προτείνω να ζητήσουμε βοήθεια από την τοπική αυτοδιοίκηση και την τοπική εκκλησία.

PILARINOS BABIS είπε...

Ευγε Πατερ μου.Ακαταπόνητος.

p.lykogiannis είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΟΛΗ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ?ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΑ ΕΧΤΙΣΑΝ, ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.

p.lykogiannis είπε...

ΜΠΑΜΠΗ ΜΟΥ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

vertzak είπε...

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΩ ΕΝΟΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΧΑΡΕΙ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

p.lykogiannis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
p.lykogiannis είπε...

ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑς ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ Η ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΤΙ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΗΣ ΕΧΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΟΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΙΠΩΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ Η ΟΙΚΙΕΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΙΟΦΥΡΙΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΤΙΣ ΠΟΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΡΟΥΦΑΜΕ ΣΑΝ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ.